Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd 86--13217696818 lucy@merrock.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  MERROCK/BSD-BOVENKANT/APOLLO/DANGSING

 • Aantal werknemers

  100~150

 • Jaarlijkse omzet

  500000-1000000

 • Opgericht Jaar

  2007

 • Export pct

  70% - 80%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--13217696818

Inleiding

De Industrieco. van DongGuan Merrock, Ltd is professionele fabrikant van vloer vlakslijpen en het oppoetsen machine, diamant oppoetsende stootkussens, marmeren kristalpoeder en concrete genezende agent!  Wij hebben een aantal uitstekende talenten in Onderzoek, productie, verkoop en de technologieadviseur met beroepsbekwaamheden, het ontwikkelde zich reeds tot een beroemde fabrikant op het gebied van het vlakslijpensysteem. Merrock is afzonderlijk uitgerust met productie en verkoopafdeling voor machine, chemisch de industrieproduct en schuurmiddel. Merrock hoofdzakelijk onderzoek en opbrengst: Machine, Chemische de industrie, Schuurmiddel en Hardwarehulpmiddelen. Wij hebben sterk voordeel in de technologie en het onderzoek, en sommige van onze producten bereiken groot voordeel in China in het onderzoek en de technologie.

Merrock nam over schurend schurend Co. van Guangzhou Dangsing van de fabrieksnaam, Ltd, Dangsing prossesses het merk van „Apollo“, „draag“ en „Dangsing“, en het merk van „Apollo“ is beroemd in Europees en Amerika. Merrock is zeer strikt met de keus van machinemacht, componenten en delen, de productietechnologie van chemisch en schurend, en de aankoop van grondstof. Het zorgt hoog ons product in kwaliteit, lang in het leven, en vrij vast voor het oude gebruiken ervoor. Momenteel, heeft ons product reeds wijd gebruik: Wij wijden aan bovengenoemde 90% binnenlandse luchthavens, de meeste hoge spoorweg, drukt de hoge manierbouw enz. in Peking-Shanghai spoorweg, en heel wat grote bouw van het Trefpunt van Shanghai Expo, het vervoershub van Shanghai Hongqiao, Kanton Eerlijk Trefpunt enz. uit Wij houden nauwe samenwerkingsrelatie met veel krachtig schoonmakend bedrijf in binnenlands en allerlei bouwteam. Wij zijn ook de OEM fabrikant van één of ander beroemd merk. Men bewijst dat onophoudelijk wijden, onderzoekend met hart, het maken binnen uitvoerig juist, is en maakt ons het vertrouwen van cliënten en eerbied van markt bereiken is. Wij zijn begaan om de productkwaliteit onophoudelijk te verbeteren om ervoor te zorgen dat producten aan redelijke prijzen. Wij zijn welkome waardevolle suggestie alle van de consument, en wij zullen verenigen de technologie van het Oosten en het Westen (vasteland China, Chinees Taiwan en Europa) volkomen om aan de behoeften van klanten te voldoen en hen te voorzien van de beste diensten wijden. Onthaal aan Merrock!!

 

CHINA Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

CHINA Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

CHINA Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Chemische Machines & Schuurmiddelen voor Vloerzorg

CHINA Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Het Team van Dongguanmerrock

CHINA Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0