De Industrieco. van dongguan Merrock, Ltd

           

      dgmerrock@hotmail.com Whatsapp/Mobiel: 0086-13217696818

         CE, ISO9001: 2008, SGS, MSDS, UITVINDINGSoctrooi, ENZ.

 

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd

Certifications
China Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd certificaten
China Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd certificaten
Customers Reviews
Ik heb net onze kratten geopend en tot dusver zeer op met de bouwstijlkwaliteit van uw machines geopend. Zou u vriendelijk iedereen geïmpliceerd met ...... danken

—— David-U.S.A

Lucy, gebruikte ik de molen voor het grootste deel van vandaag (6 uren), stelt het aardig in werking en vlot en is niet te lawaaierig.

—— Michael-nieuw Zeeland

Uw machinekwaliteit is goed, maar als u uw machineverschijning kon verbeteren zal het perfect zijn!

—— Ah poh-Vitnam

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MERROCK/BSD-BOVENKANT/APOLLO/DANGSING
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

De Industrieco. van DongGuan Merrock, Ltd is professionele fabrikant van vloer vlakslijpen en het oppoetsen machine, diamant oppoetsende stootkussens, marmeren kristalpoeder en concrete genezende agent!  Wij hebben een aantal uitstekende talenten in Onderzoek, productie, verkoop en de technologieadviseur met beroepsbekwaamheden, het ontwikkelde zich reeds tot een beroemde fabrikant op het gebied van het vlakslijpensysteem. Merrock is afzonderlijk uitgerust met productie en verkoopafdeling voor machine, chemisch de industrieproduct en schuurmiddel. Merrock hoofdzakelijk onderzoek en opbrengst: Machine, Chemische de industrie, Schuurmiddel en Hardwarehulpmiddelen. Wij hebben sterk voordeel in de technologie en het onderzoek, en sommige van onze producten bereiken groot voordeel in China in het onderzoek en de technologie.

Merrock nam over schurend schurend Co. van Guangzhou Dangsing van de fabrieksnaam, Ltd, Dangsing prossesses het merk van „Apollo“, „draag“ en „Dangsing“, en het merk van „Apollo“ is beroemd in Europees en Amerika. Merrock is zeer strikt met de keus van machinemacht, componenten en delen, de productietechnologie van chemisch en schurend, en de aankoop van grondstof. Het zorgt hoog ons product in kwaliteit, lang in het leven, en vrij vast voor het oude gebruiken ervoor. Momenteel, heeft ons product reeds wijd gebruik: Wij wijden aan bovengenoemde 90% binnenlandse luchthavens, de meeste hoge spoorweg, drukt de hoge manierbouw enz. in Peking-Shanghai spoorweg, en heel wat grote bouw van het Trefpunt van Shanghai Expo, het vervoershub van Shanghai Hongqiao, Kanton Eerlijk Trefpunt enz. uit Wij houden nauwe samenwerkingsrelatie met veel krachtig schoonmakend bedrijf in binnenlands en allerlei bouwteam. Wij zijn ook de OEM fabrikant van één of ander beroemd merk. Men bewijst dat onophoudelijk wijden, onderzoekend met hart, het maken binnen uitvoerig juist, is en maakt ons het vertrouwen van cliënten en eerbied van markt bereiken is. Wij zijn begaan om de productkwaliteit onophoudelijk te verbeteren om ervoor te zorgen dat producten aan redelijke prijzen. Wij zijn welkome waardevolle suggestie alle van de consument, en wij zullen verenigen de technologie van het Oosten en het Westen (vasteland China, Chinees Taiwan en Europa) volkomen om aan de behoeften van klanten te voldoen en hen te voorzien van de beste diensten wijden. Onthaal aan Merrock!!

 

China Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Lucy Luo

Tel.: 0086-13217696818

Fax: 86-769-23152826

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)